Open Coffee Weert / Even voorstellen

Wij zijn Open Coffee Parkstad en verbinden ondernemers en professionals om hun netwerk op een gezellige manier verder uit te breiden. Wij geloven in hét samenwerken van mensen dat leidt tot het ultieme succes.

Onze bijeenkomsten vinden plaats in een gezellige open sfeer waarbij iedereen onder het genot van een kopje koffie of thee een netwerk voor de toekomst aanlegt.

Kom ook een keer langs en stel je met een glimlach open voor anderen en je zult zien dat het voor iedereen werkt.

Korte tekst Mike Kleijnen:

Het verbinden van mensen blijft voor mij één van de mooiste uitdagingen. Open Coffee Parkstad biedt voor mij elke keer nieuwe kansen om mensen te ontmoeten, kennis op te doen, ervaringen te delen en vooral mensen met elkaar in contact te brengen. De samenwerkingsverbanden die op de Open-Coffee-Parkstad-vloer zijn ontstaan, zijn daarvan een prachtig voorbeeld. Elke bijeenkomst geeft mij dan ook weer nieuwe energie. Nieuwe energie om samen met mensen te werken dat zal leiden tot het ultieme succes.

Korte tekst Jean-Paul Hendriks:

Mensen met elkaar in contact brengen, dat is waar de Open Coffee Parkstad over gaat. Het is mooi om dat te kunnen doen. Om te zien hoe mensen elkaar gaan helpen en ondersteunen. Met de gedachte om samen succesvoller te zijn. Dat geeft mij voldoening en energie. Samen sterk!