Wat doet OCP? / Even voorstellen

Wij zijn Open Coffee Parkstad en wij geloven in de kracht van het netwerken én samenwerken. Bij Open Coffee Parkstad heb jij als ondernemer, zelfstandig professional, vertegenwoordiger, werkzoekende, carrière switcher, maatschappelijk functionaris, etc. meer dan genoeg mogelijkheden om jouw professionele netwerk op een leuke manier uit te breiden.

Bij onze evenementen heerst een gezellige sfeer en wordt van iedereen verwacht dat hij of zij openstaat voor nieuwe gezichten en deze met een glimlach ontvangt. Kom eens gezellig langs en drink een kopje koffie met ons allemaal, zodat ook jij overtuigd wordt van onze formule…!

Jean-Paul Hendriks

Mensen met elkaar in contact brengen, dat is waar de Open Coffee Parkstad over gaat. Het is mooi om dat te kunnen doen. Om te zien hoe mensen elkaar gaan helpen en ondersteunen. Met de gedachte om samen succesvoller te zijn. Dat geeft mij voldoening en energie. Samen sterk!

LinkedIn

Mike Kleijnen

Het verbinden van mensen blijft voor mij één van de mooiste uitdagingen. Open Coffee Parkstad biedt voor mij elke keer nieuwe kansen om mensen te ontmoeten, kennis op te doen, ervaringen te delen en vooral mensen met elkaar in contact te brengen. De samenwerkingsverbanden die op de Open-Coffee-Parkstad-vloer zijn ontstaan, zijn daarvan een prachtig voorbeeld. Elke bijeenkomst geeft mij dan ook weer nieuwe energie. Nieuwe energie om samen te werken met mensen tot het ultieme succes.

LinkedIn

Partners /

De Open Coffee wordt telkens op een andere locatie gehouden. Onze gastheren/gastvrouwen zijn onze partners. Door hun zijn wij in staat om door de hele regio Parkstad bijeenkomsten te organiseren. Zij zorgen er telkens weer voor dat we kunnen beschikken over een mooie en bijzondere locatie. Daarbij zorgen zij er voor dat de bijeenkomsten goed verzorgd zijn.

Daarnaast hebben wij enkele partners die ons ondersteunen met de website, content voor de website en de organisatie van de bijeenkomsten.

Onze partners zijn, onder andere;

Introducee / Neem iemand mee

Wil je een introducee meenemen naar de bijeenkomst, dan is dat uiteraard mogelijk. Meld hem of haar dan ook even aan voor de bijeenkomst.

Reglement / Aan welke regels moet je je houden?

Breng een goed humeur mee! 🙂