Partners / Wie helpt ons?

De Open Coffee wordt telkens op een andere locatie gehouden. Onze gastheren/gastvrouwen zijn onze partners. Door hun zijn wij in staat om door de hele regio Parkstad bijeenkomsten te organiseren. Zij zorgen er telkens weer voor dat we kunnen beschikken over een mooie en bijzondere locatie. Daarbij zorgen zij er voor dat de bijeenkomsten goed verzorgd zijn.

Daarnaast hebben wij enkele partners die ons ondersteunen met de website, content voor de website en de organisatie van de bijeenkomsten.

Onze partners zijn, onder andere;

Accon AVM

Accon AVM is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB. Als advies- en kennisorganisatie streven wij er naar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Met onze eersteklas diensten en advies stimuleren wij ondernemers hun onderneming naar een hoger plan te brengen.

www.acconavm.nl

Happy Monk

Jeroen Kratsborn

www.happymonk.eu

www.LifehackingBlog.nl

Ik ben ZZP

Ik ben ZZP streeft ernaar om ZZP’ers op een betaalbare manier te ondersteunen en ontzorgen op gebieden waar ervaring ontbreekt. Wij geloven in de kracht van een sterke presentatie, zowel online als offline, waarin we ZZP’ers op zoveel mogelijk gebieden helpen en adviseren. Ons team van ervaren, multidisciplinaire young professionals heeft als doel om al onze cliënten het gevoel van maximale tevredenheid te bezorgen.

www.ik-ben-zzp.nl

Appart Media

Appart Media is een full service marketing communicatie bureau. Wij helpen onze klanten zich te onderscheiden van andere bedrijven en het verhogen van klandizie door een kwalitatieve en vooral creatieve professionalisering te stimuleren. Ons team heeft alle kennis en kunde in huis om reclame- en communicatie-uitingen zelf te creëren, met alle bijkomstige voordelen van het hebben van reclame en communicatie onder één dak.

www.appart-media.nl